• Bor du i et område uden en hjertestarter, men mener der er behov for en, så kontakte os og vi vil arbejde på at finde sponsorer gennem lokale virksomheder der vil være behjælpelige med at gøre jeres bysamfund mere hjertesikker. I vil hermed hjælpe os med at finde mulige projektområder at arbejde i.
  • Foreningen Hjerteklub Dk, vil med hjælp fra sponsorer indsamle penge til køb af hjertestartere i forskellige lokalsamfund. Vores opgave består i at undersøg områder hvor opsætning af en hjertestarter vil gavne lokalsamfundet, hvorefter projektet startes op ved at opsøge lokale virksomheder om sponsorater med henblink på at få opsat en eller flere hjertestartere.Hvert år rammes omkring 3.500 danskere af hjertestop uden for sygehusene. Imens kun omkring 8-10 procent af dem overlever vejen ind til sygehuset. Denne negative statistik ønsker
  • Hjertestartern er monteret.Projektet har været i gang længe, men nu er der en hjertestarter på vej. Den er bestilt og vil blive opsat inden for nærmeste fremtid. Vi takker alle sponsore for støtten for at dette projekt kunne lykkedes.  
Kontakt os

Kontakt os endelig, hvis du har brug for yderligere information.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search