HVEM ER HJERTEKLUB DANMARK?

Hjerteklub Danmark er en underafdeling af Cardiolife ApS og har til formål, at stå for udbredelsen af hjertestartere gennem sponsorater fra det lokale erhvervsliv.

Hjerteklub Danmarks formål er at være samlingspunkt og initiativtager til at finde områder, hvor der er et behov for flere hjertestartere og herefter at finde sponsorer, så vi som et fællesskab øger sikkerheden i lokalområdet. Sikre at alt går korrekt til og at sponsorer får værdi for deres sponsorat i form af god placering af et firma logo på en sponsortavle placeret ved den op satte hjertestarter. Hjerteklub Danmark er garant for at der bliver opsat en hjertestarter, hvor det er aftalt eller at uddanne hjerteklub løbere hvis der er tilslutning til dette. Hjerteklub Danmark sørger for, at der bliver etableret indkøb af hjertestartere og serviceaftaler gennem et solidt firma, som sikrer at alle hjertestartere bliver serviceret i hele landet de første 5 år.

Hjerteklub Danmark sikrer at der er en person udnævnt som hjertestarter ansvarlig på den ønskede lokation. Den hjertestarter ansvarlige står for modtagelse af elektroder og batterier, samt sørge for at udskifte disse og løbende holder øje med hjertestarterens tilstand, så den altid er funktionsdygtig.

FÆLLES ANSVAR - SAMMEN REDDER VI LIV

Hjerteklub Danmark søger opsætnings steder og sponsorer lokalt,  som kan sætte en hjertestarter på landkortet 24/7 i dit lokalområde, til gavn for alle. I dag sker 67% af hjertestop uden for normal arbejdstid og det er vigtigt at man hurtigt kan få adgang til en brugbar hjertestarter indenfor 3 min. eller indenfor 300 meter.  Risikoen for overlevelse falder med 10% for hvert minut der går,  så derfor er det vigtigt at der kan gives stød hurtigt. Dit sponsorat er vigtigt for at få projektet til at lykkes.  

HVORFOR GØR VI DET?

For at gøre en forskel og redde flere menneske liv. 

Der bliver længere og længere til de store hospitaler som i forvejen er meget presset. Ambulancer kan være længe om at ankomme til ulykkessteder og derfor arbejder vi for at øge hele førstehjælpsberedskabet med flere hjertestartere i lokalområder og flere der er uddannet.

Distancen til en hjertestarter er afgørende for overlevelse ved hjertestop. Vi ved, at der kan være meget langt til en hjertestarter, afhængig af hvor i landet du bor. Når det kommer til genoplivning drejer det sig om få minutter, her sørger Hjerteklub.dk for at gøre en forskel.

Cirka 5.2000 danskere får hjertestop hvert år, men kun knap 12 % overlever. Med livreddende førstehjælp og hurtig brug af en hjertestarter, kan dette tal forøges betydeligt. En hjertestarter gavner dig kun, hvis du ved hvor den er og kan hentes inden for et par minutter. Hjerteklub.dk vil mindske distancen mellem hjertestartere og arbejde på at få dem ud og være tilgængelig så mange steder som muligt.

HJERTEKLUB SPONSORTAVLE

HJERTEKLUB-LØBER SPONSORTAVLE

VI STØTTER

HJERTEKLUB.DK LOGO

Hjerteklub 2021
Kontakt os

Kontakt os endelig, hvis du har brug for yderligere information.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search