Vil du være medlem af foreningen?

Foreningen vil gerne have ildsjæle som vil bidrage med at finde egnede lokationer til opsætning af hjertestartere hvor der mangler og hvor der er mere end 300 meter til den nærmeste hjertestarter.

Som noget nyt, søger vi også sponsorer til at uddanne Hjerteklub Løbere. En Hjerteklub Løber vil modtage et kursus i førstehjælp ved hjertestop, inkl. brug af en hjertestarter. Derved sikrer vi at flere personer i områderne også bliver udlært i førstehjælp og bliver trygge ved brugen af en hjertestarter.
En Hjerteklub Løber bliver rustet på og klar til at hjælpe andre mennesker i en fart, hvis der skulle forekomme et hjertestop i området.

Hos foreningen Hjerteklub Danmark, har vi altid brug for flere frivillige som kunne tænke sig at bidrage til et god formål om at skabe et hjertesikkert Danmark. Opgaver kan f.eks. være at man er med til at overvåge placeringer og sørge for at de er funktionsdygtige, og dermed fungere som lokale øjne i marken, som hjælper til med eksempelvis opsætning at sponsorskilte mm.

Vores mission er at udbrede hjertestartere så de er tilgængelige 24/7 og ikke kun i de store byer. Vi målretter os efter steder hvor afstanden er for stor mellem hjertestartere og sygehuse. Vi syntes det er vigtigt og fair hvis vi alle sammen har den samme tryghed i form af tilgængelighed til en funktionsdygtig hjertestarter.

Kunne du tænke dig at bidrage til at skabe et hjertesikkert Danmark, og være frivilligt med til at samle sponsorerer sammen til en hjertestarter eller en hjerteklub løber i de udsatte områder?

Tilmeld dig i vores tilmeldings formular her til højre, så er du automatisk en del af foreningen Hjerteklub Danmark.
Vi sender årligt en faktura på dit medlemsskab, på kr. 499,- inkl. moms og første gang ved oprettelse af dit medlemsskab
Du kan til en enhver tid afmelde dit medlemsskab igen.

Alle pengene for medlemskaber går automatisk i en pulje til projekter som mangler det sidste for at komme i mål. Det vil sige at du som medlem af Hjerteklub Danmark foreningen, allerede er med til at bidrage til et projekt fra dag et af.

Sådan ansøger du om medlemsskab

Du kan ansøge om at blive medlem af foreningen ved at udfylde vores formular herunder.

Det koster kr. 499,- inkl. moms, årligt at være medlem af foreningen.

*Du kontaktes hurtigst muligt

Kontakt os

Kontakt os endelig, hvis du har brug for yderligere information.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search