Hvem kan ansøge?

Tak for din interesse i vores projekt om at være med til at redde liv. Når du søger en hjertestarter hos Hjerteklub.dk, vil vi forsøge at imødekomme alle henvendelser vi modtager. 

Alle foreninger, lokale borgerforeninger, forsamlingshuse, skoler, børnehaver, uddannelsesinstitutioner, sportshaller og klubber mv., kan søge om en hjertestarter.

Vi sørger for at få registreret jeres hjertestarter på www.hjertestarter.dk. Så kan det øvrige lokalsamfund benytte sig af jeres nye hjertestarter, når der ved hjertestop ringes 1-1-2. Alarmcentralen slår nemlig op på www.hjertestarter.dk, og lokaliserer den nærmeste hjertestarter til f.eks. en hjerteløber.

Med hjertestarteren medfølger et varmeskab, som gør det muligt for hjertestarteren at hænge udenfor. Så er hjertestarteren beskyttet, synlig og tilgængelig hele døgnet rundt.

Sådan ansøger du

Du kan ansøge om en hjertestarter, ved at udfylde vores formular herunder. Du bliver herefter kontaktet af Hjerteklub.dk på den angivne e-mail med flere detaljer.

Vi glæder os til at høre fra dig 🙂

Vælg en indsamling, du er mest interesseret i:

*Du kontaktes inden for to hverdage.

Om vores IPAD SP1 Hjertestarter

Få EN HJERTESTARTER

Få hjælp af en hjertestarter, som guider dig på dansk

Den smarte IPAD SP1 hjertestarter fra Cardiocare, er den seneste i rækken af intelligente hjertestartere. Denne maskine produceres af en af verdens førende virksomheder af mobile hjertestartere. 

Den er så intelligent, at ved tryk på en knap, omskifter den selv energiudladningen fra elektroderne. Det er vigtigt, når vi genopliver børn, som helst kun må stødes med 50J, frem for 150J ved voksne.

Hjertestarteren er designet med henblik på, at brugeren har minimum af uddannelse og kan meget lidt førstehjælp. Denne IPAD SP1 er derfor fuldautomatisk, hvilket betyder, at maskinen selv afgiver stød, når du har placeret elektroderne - som angivet på indpakningen af dem.

Den er anbefalet til brug overalt. Uanset om den skal hænge på arbejdspladsen, i indkøbscentret, på cykelskuret eller ved den lokale fodboldbane. En IPAD SP1 fuldautomatisk hjertestarter, gør førstehjælp og livredning nemmere end nogensinde.

DU KAN ZOOM IND PÅ
HJERTESTARTEREN HERUNDER:

  • Dansksproget: Enkel og nem betjening, dansk stemmeguide hjælper dig.

  • Børnevenlig: Knap til hurtig skift mellem voksen- og børnestød (50J/150J).

  • Godkendt: Følger retningslinjer 2015 fra Dansk Råd for Genoplivning.

  • Klar til brug: Leveres inkl. batteri, multielektroder og dansk brugsanvisning.

  • LCD-skærm: Maskinen udfører dagligt, automatiske selvtests.

  • Serviceaftale: Inkluderet i en pakkeløsning, så du undgår dyre eftersyn.

  • Og mange mere udstyr til pakkeløsningen...

VI HAR TÆNKT PÅ ALT

En IPAD SP1 hjertestarter er beregnet til at behandle ventrikelflimmer, og pulsløs ventrikulær takykardi.

Allerede her går det galt for de fleste, og det ved vi godt inde ved Hjerteklub.dk. Derfor har vi sammensat alt det, som I skal bruge til en hjertestarter. I en smart pakkeløsning, som bl.a. indeholder eget sponsorskilt!

Kontakt os

Kontakt os endelig, hvis du har brug for yderligere information.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search