Hjerteklub Danmark skaffer midler til en hjertestarter

Hvem kan ansøge?

Tak for din interesse i vores projekt om at være med til at redde liv.

Alle foreninger, lokale borgerforeninger, forsamlingshuse, skoler, børnehaver, uddannelsesinstitutioner, sportshaller og klubber mv., kan søge om en hjertestarter. Vi sørger for at få registreret jeres hjertestarter på www.hjertestarter.dk. Så kan det øvrige lokalsamfund benytte sig af jeres nye hjertestarter, når der ved hjertestop ringes 1-1-2. Alarmcentralen slår nemlig op på www.hjertestarter.dk, og lokaliserer den nærmeste hjertestarter til f.eks. en hjerteløber.

Læs her hvordan vi kan hjælpe:  https://www.hjerteklub.dk/vores-arbejde/

 

Med hjertestarteren medfølger et varmeskab, som gør det muligt for hjertestarteren at hænge udenfor. Så er hjertestarteren beskyttet, synlig og tilgængelig hele døgnet rundt.

HVAD KRAV STILLES DER?

 

Hvis I ønsker at ansøge om en hjertestarter, er det yderst vigtigt, at der altid er en kontakt person, som er ansvarlig for det pågældende hjertestarter projekt, og som har ansvaret for vedligeholdelse af hjertestarteren.

Hjertestarteren skal så vidt muligt kunne placeres på en ikke sydvendt gavl, på grund af høj varme påvirkning om sommeren.

HVAD FÅR DU?

Læs mere her

Sådan ansøger du

Du kan ansøge om en hjertestarter, ved at udfylde vores formular herunder. Du bliver herefter kontaktet af Hjerteklub.dk på den angivne e-mail med flere detaljer.

Vi glæder os til at høre fra dig

  Vælg en indsamling, du er mest interesseret i:

  *Du kontaktes inden for to hverdage.

  Om vores IPAD SP1 Hjertestarter

  Få hjælp af en hjertestarter, som guider dig på dansk

  Den smarte IPAD SP1 hjertestarter fra CU Medical, er den seneste i rækken af intelligente hjertestartere. Denne maskine produceres af en af verdens førende virksomheder af mobile hjertestartere. 

  Den er så intelligent, at ved tryk på en knap, omskifter den selv energiudladningen fra elektroderne. Det er vigtigt, når vi genopliver børn, som helst kun må stødes med 50J, frem for 150J ved voksne.

  Hjertestarteren er designet med henblik på, at brugeren har minimum af uddannelse og kan meget lidt førstehjælp. Denne IPAD SP1 er derfor fuldautomatisk, hvilket betyder, at maskinen selv afgiver stød, når du har placeret elektroderne - som angivet på indpakningen af dem.

  Den er anbefalet til brug overalt. Uanset om den skal hænge på arbejdspladsen, i indkøbscentret, på cykelskuret eller ved den lokale fodboldbane. En IPAD SP1 fuldautomatisk hjertestarter, gør førstehjælp og livredning nemmere end nogensinde.

  DU KAN ZOOME IND PÅ
  HJERTESTARTEREN HERUNDER:

   • Dansksproget: Enkel og nem betjening, dansk stemmeguide hjælper dig.
   • Børnevenlig: Knap til hurtige skift mellem voksen- og børnestød (50J/150J).
   • Klar til brug: Leveres inkl. batteri, multielektroder og dansk brugsanvisning.
   • LCD-skærm: Maskinen udfører dagligt, automatiske selvtests.
   • Serviceaftale: Inkluderet i en pakkeløsning, og sørger for at din hjertestarter altid er funktionsdygtig.

  VI HAR TÆNKT PÅ ALT

  For at gøre det let for jer, har vi sammensat alt det, som I skal bruge til en hjertestarter. I en komplet pakkeløsning, som bl.a. indeholder:

  • Fuldautomatisk hjertestarter til børn og voksne
  • Formstøbt bæretaske
  • Førstehjælpskit
  • Varmeskab m. LED lys
  • Basis Serviceaftale (op til 5 år)
  • Opsætning af skab
  • Opsætning af sponsorskilt
  Kontakt os

  Kontakt os endelig, hvis du har brug for yderligere information.

  Not readable? Change text. captcha txt
  0

  Start typing and press Enter to search